Microsoft Outlook

[This information is only available in Swedish]

Denna guide visar hur du lägger till ett konto i Microsoft Outlook för att läsa din ACC-email.

Gå till Arkiv -> Kontoinställningar och klicka på Hantera profiler.

Välj E-postkonton och därefter Nytt.

Välj Manuell konfiguration....

Och därefter Pop eller IMAP.

Fyll i alla uppgifter. Se till att kontotyp IMAP är vald.

Klicka på Fler inställningar... och justera inställningarna för Utgående server (autentisering, samma som inkommande) och Avancerat (serverportnummer, krypterad anslutning):

Klicka på Nästa och se så att kontot testar ok. Om något strular, gå tillbaka och kolla Utgående server-portnumret, eftersom det kan hoppa tillbaka till default om du skrivit in det innan du ändrat krypteringen till SSL/TLS.