Efter orkesterns 8:e STORK/SOF stod det klart att någonting måste göras fr att förena alla som burit fram Snösvänget och Sparketten till dagens skyhöga höjder; den givna lösningen var givetvis att grunda Snösvängets allra första gamlingförening. Inträdeskravet är minst 20 poäng Snösväng eller Sparkett.

Målet med grundandet av Svängska Akademien är att lättare kunna hålla kontakt med varandra och med den aktuella versionen av orkestern/baletten. Det vore t ex kul att träffas lite inofficiellt på STORK/SOF och kanske käka surströmming för att få tillbaka den riktiga Norrlandskänslan. Eller så dricker man bara snaps. Och jammar förstås. Och minns den gamla goda tiden.

För att hålla ordning på alla miljoners miljarder intresserade har vi tagit fram en

ADRESSLISTA

som man med fördel anmäler sig till genom att skicka ett mail till Snösvänget. Vi kan också varmt rekommendera att man även som gamling använder sig av den fantastiska gästboken.

Den 28-29 april 2000 gick Snösvängets magnifika 10-årsjubileum av stapeln. Taskigt om du missade det!

Om du känner dig nyfiken på hur det såg ut kan du kolla in några bilder.

Och så till sist Uppsala-tidningens kommentar till Snösvängets framträdande i centrala Uppsala: "Snösvänget är mycket roligare än Livets Ord". Kan det sägas bättre? FORT OCH STARKT!


© Studentorkestern Snösvänget 1997
Senast uppdaterad 2000-08-15
Synpunkter:
snow@acc.umu.se